Dragi prebivalci Črne vasi in drugi ljubitelji nove linije 19B.

posted 4 Sept 2009, 03:16 by Črna vas Črna vas
Po otvoritveni vožnji nove avtobusne linije 19B v ponedeljek 31.8.2009 in po nekajdnevnih izkušnjah z uporabo te nove pridobitve, lahko ugotovimo, da je bila linija več kot potrebna. Vaščani očitno z velikim veseljem uporabljamo novo linijo. Po prvih komentarjih s strani uporabnikov linije 19B tudi ugotavljamo, da bo potrebno prvotni vozni red prilagoditi. Ob tem naj izpostavimo, da sta bili že v četrtek 3.9.2009, to je komaj dva dni po uradni uvedbi linije, na predlog uporabnikov v prvotni vozni red dodani dve novi vožnji, in sicer ena dodatna vožnja v vsako smer (ob 16:35 iz Jezera (v garazo) in ob 16:15 iz Barja).

Vabimo vse uporabnike linije da še naprej sporočajo iniciativnemu odboru ali na info@crnavas.si svoje izkušnje, pohvale in predloge za še bolj prijazno uporabo 19B. Iniciativni odbor bo po dogovoru s predstavniki LPP redno sporočal pobude naprej na LPP. 

Ker pričakujemo, da se bo naslednje tri
mesece vozni red večkrat spreminjal, priporočamo, da uporabniki spremljate aktualne vozne rede na http://www.jh-lj.si/index.php?p=4&k=802.
  
 

Comments