Očistimo Slovenijo - čistilna akcija tudi na Barju - Črna vas...Pridružite se!

posted 15 Mar 2012, 02:46 by Črna vas Črna vas   [ updated 15 Mar 2012, 02:54 ]

Spoštovani,

 
tudi letos se bo Iniciativni odbor Črna vas in Lipe skupaj s krajani pridružil tradicionalni čistilni akciji, ki jo na Barju organizira Turistično društvo Barje.

Glede na to, da se bomo letos vsi skupaj pridružili akciji

OČISTIMO SLOVENIJO,

ki bo v soboro, 24. marca,

 so področja čiščenja razdeljena malce drugače, saj je za čiščenje Črne vasi prijavljena zunanja skupina, ki šteje 100 ljudi.

Očitno imajo Črno vas radi tudi drugi ljudje. Lepo, ni kaj!

Vabimo vas, da pridete na parkirišče

pred Zadružni dom ob 9. uri.

Tam se boste registrirali, dobili rokavice in vreče (rumene za plastiko, zelene za steklo, črne za ostale odpadke). Predlagamo vam, da s seboj vzaete še kakšne kovinske grablje ali palice, morda dodatne rokavice, priporočamo tudi odbojni brezrokavnik (tistega iz avta). Na zbirnem mestu se bomo porazdelili po skupinah in se odpravili na čiščenje Hauptmanc, Lahove poti, Mihovega štradona, Perruzijeve do Jurčkove, Industrijske cone Rudnik in Ižanske od Mokarja oz. Zadružnega doma do Jurčkove.

Vse, ki se boste čistilne akcije udeležili in napolnili nekaj vreč (ki jih bomo pustili ob poti, za pobiranje in odvoz le-teh je poskrbljeno), bo po koncu akcije oz. ob 13. uri na sejmišču čakala topla malica, umazane majice pa boste lahko zamenjali za nove z napisom 

"Ljubljana je lepo mesto."

 Mi pa dodajamo: Barje pa najlepša pokrajina v najlepšem mestu!!

In z našo ter vašo pomočjo bosta ti dve trditvi resnični!

Se vidimo naslednjo soboto.

Iniciativni odbor Črna vas in Lipe

Comments