Redna linija mestnega avtobusa 19B skozi Črno vas

posted 24 Aug 2009, 04:01 by Črna vas Črna vas   [ updated 24 Aug 2009, 04:14 ]

DRAGI SOVAŠČANI, z velikim navdušenjem vam sporočamo težko pričakovano veselo vest: 

1. september 2009 bo v zgodovino Črne vasi zapisan z velikimi črkami, saj se s tem dnem uresničuje ena od zahtev naše peticije iz maja 2007. S tem dnem stopa v življenje redna linija mestnega avtobusa 19B (Jezero – Barje).

Pa še nekaj tehničnih podrobnosti o novi pridobitvi:

·               Linija 19B bo (zaenkrat) obratovala samo ob delavnikih. S pristojnimi institucijami si bomo prizadevali, da dosežemo tudi vožnjo ob sobotah.

·               Časovni razmak med posameznimim vožnjami je skozi dan različen, od 30 do 60 minut. Najpogosteje pa se bomo lahko vozili ob konicah dneva .

·               Vozna reda linije 19 (Tomačevo – Barje) in 19B (Jezero - Barje) bosta usklajena. To pomeni, bomo na postaji Barje potniki sicer prestopili iz enega na drug avtobus, vendar brez vmesnega čakanja.

·               S kartico Urbana boste lahko brez dodatnih stroškov prestopali med linijami (tudi med 19 in 19B) v času do 90 minut.

Vabimo vse krajane, da resnično izkoristimo to novo pridobitev in s čim pogostejšo uporabo linije 19B upravičimo svojo zahtevo iz peticije. Obilo lepih trenutkov na 19B vam želimoJ

 

Lepo vas pozdravlja

Iniciativni odbor Črna vas


Comments