Začetek obratovanja proge 19B

posted 24 Mar 2009, 03:30 by Roman Tič   [ updated 11 May 2009, 11:23 by Črna vas Črna vas ]
Spoštovani krajani in krajanke Črne vasi, spoštovani prebivalci Rudnika in ljubitelji barja,


sporočamo, vam da je pristojna  služba Mestne občine Ljubljana (v nadaljevanju: MOL) dne 04.02.2009 izdala:

Dovoljenje za delno zaporo in začasno prometno ureditev za Črno vas -   zaradi podaljšanja avtobusne proge skozi Črno vas in Lipe do vasi Jezero v občini Brezovica.

Postajališča že gradijo. Delna zapora in začasna prometna ureditev po potekala v času od  09.02.2009 do 15.04.2009.

Predviden začetek obratovanja proge 19B bo, kot so nam zagotovili na LPP-ju, aprila 2009. S tem bo končno tudi omogočena avtobusna povezava med Ljubljano in notranjostjo Krajinskega parka Barje, kar je velika pridobitev tako za krajane Črne vasi, Lip, Jezera in okoličane, kot tudi za vse, ki se želijo sprostiti v spletu kulturne krajine in narave Ljubljanskega barja.
Točen začetek obratovanja proge z voznim redom bomo pravočasno objavili na spletni strani Črne vasi (www.crnavas.si), ki smo jo člani iniciativnega odbora za peticijo pripravili z namenom obveščanja krajanov o dogodkih in aktualnih novostih na tem delu barja (zato informacij v pisni obliki ne bomo več delili po hišah) in z namenom seznanjaja vseh obiskovalcev spletne strani o lepotah našega kraja.
Tako Črnovaščane kot tudi ostale obiskovalce in ljubitelje barja vabimo, da si na naši spletni strani (www.crnavas.si) ogledate zgodovino, znamenitosti, dogodke in fotografije našega kraja. Svoje pobude, vprašanja, pohvale in pritožbe lahko pošljete z elektronsko pošto na naslov: info@crnavas.si.

Prijazen pozdrav,
Iniciativni odbor za peticijo 
Comments